A Vodafone Magyarország Alapítvány nagyon büszke, hogy partnerei között tudhatja a Bliss Alapítványt is, mellyel számos területen működik együtt. Partnerségünk ékessége a Vodafone Alapítvány  Főállású Angyal Programon keresztül segítő Trexler Erik munkássága, aki tudásával segít sorstársain. A digitalizáció lehetőségeit kihasználva olyan alkalmazást fejleszt a Bliss Alapítvánnyal karöltve, mely megkönnyíti az egészséges társadalom és a fogyatékkal élők kommunikációját.

További együttműködésünkre példa a Bliss Alapítvány munkatársai által tartott érzékenyítő tréning, mely Vodafone-os munkatársak számára volt megrendezve. Az extrém kommunikációs tréning során a kollégák megtapasztalhatják, hogy milyen nehézségekkel járnak a hétköznapok a súlyosan mozgássérült és beszédképtelen emberek számára. Az eseményt nagy érdeklődés övezte és a résztvevők nagyon pozitív visszajelzésekkel jellemezték azt.  Meglátogattuk az Alapítvány által szervezett órákat is, ahol beleláthattunk a Bliss Alapítvány mindennapjaiba és szívvel-lélekkel végzett munkájukba.

Idén késő ősszel Önkéntes Programunk keretében is ellátogatunk az Alapítványhoz, mely során fizikai munkálatokkal, festéssel segítjük azt. Nagy örömmel tekintünk vissza az eddigi közös munkáinkra és projektjeinkre, valamint reméljük, hogy ez a kapcsolat a jövőben további együttműködésre ad lehetőséget.